INGE WOLLEBRANTS

Fotografe, ontwerpster van kaartjes en zaakvoerster van Imagenti.

Sinds 2005 getrouwd met mijn ventje Koen. Die ook een fantastische hulp is achter de schermen. Achtergronden ophangen in de studio, helpen met de boekhouding, mijn zotte knutselprojecten helpen verwezenlijken… hij doet het allemaal!

Trotse moeder van 2 tieners: Xander & Gitte. Die al hun hele leven model mogen spelen. Soms met wat meer zin dan anders 😉

Dingen waar ik blij van wordt: lekker koken voor familie en vrienden, op reis gaan en nieuwe culturen leren kennen, genieten in onze tuin van een lekker drankje, een goed boek of (ja ik beken) een kiekeboe-strip, zomeravonden waarop je niet wil gaan slapen en rond de vuurschaal blijft hangen om te praten, nieuwe mensen leren kennen, avondjes op restaurant en/of café met vrienden, werken in de tuin zolang het maar geen onkruid wieden is, 4 dagen genieten op Rock Werchter, het allereerste tasje koffie in de ochtend… kortom genieten van het leven!

IMAGENTI

De naam is een samenvoeging van de woorden IMAGEN en TI. Vrij vertaald uit het Spaans betekent Imagen beeld of foto en ti kan je vertalen naar jouw of je. Het geheel, een vlot klinkende naam waar je tal van woorden in kan ontdekken en aan verbinden (image, imagine, magenti  …)

Oorspronkelijk startte ik de zaak op samen met mijn schoonzus Tine. De laatste 2 letters waren dus tevens de initialen van onze beide namen. In 2017 stapte zij uit de zaak, maar voor huwelijken werken we nog steeds samen. 

STIJL & WERKWIJZE

Ik heb bewust gekozen voor een stijl die licht, vrolijk, spontaan en puur is. In de studio maak ik daarvoor gebruik van zeer neutrale achtergronden en attributen. Zo zorg ik ervoor dat de mensen en hun emoties de hoofdrol krijgen op de foto’s. En dat de foto’s tijdloos zijn en passen in elk interieur.

Ik streef steeds naar een leuke en ontspannende fotosessie. Waarbij de tijd die nodig is opdat iedereen zich comfortabel voelt, genomen wordt.

Ook voor het bewerken van de foto’s neem ik de nodige tijd. Na de fotosessie wordt een selectie van de mooiste beelden gemaakt. Deze worden dan foto per foto zorgvuldig bewerkt om zo tot een mooi beeldverhaal te komen.

Mijn fotoreportages en grafische ontwerpen worden enerzijds gekenmerkt door kennis van zaken en professionele kwaliteit, maar minstens even belangrijk is voor mij een vlotte communicatie, luisteren naar jullie wensen en een glimlach op ieders gezicht tijdens en na de fotosessies.

Het is dan ook mijn streefdoel om niet enkel mooie foto’s af te leveren, maar vooral om jullie een fantastische totaal belevenis aan te bieden. Zo worden de herinneringen die ik voor jullie vastleg nog leuker om telkens opnieuw naar terug te kijken.

DE STUDIO

Mijn gezellige studio is gelegen op de Mechelsesteenweg 2059 te Veltem-beisem (deelgemeente van Herent) Dit is ongeveer halverwege tussen Leuven en Mechelen. Zeer makkelijk bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Vlakbij is er ook een bushalte (lijn 285 – Veltem-Beisem Kapel)

De ruimte is groot genoeg zodat er groepen tot wel 25 personen kunnen ontvangen worden. Maar tegelijkertijd ook gezellig ingericht zodat wanneer er kersverse ouders langskomen met hun newborn, ze een aangenaam plekje hebben om te genieten van hun baby’s eerste shoot.

De muren en inrichting zijn bewust zeer neutraal gehouden zodat deze ook als achtergrond voor de fotoshoots gebruikt kunnen worden. Alle attributen zijn gemaakt uit natuurlijke materialen. Daarnaast zijn er verschillende mobiele achtergronden waaruit kan gekozen worden, die elk een eigen sfeer aan de foto’s geven.

Alle comfort is voorzien. Een goede verwarming zodat het ook in de winter aangenaam warm kan gemaakt worden en die wat hoger gezet wordt wanneer er baby’s op bezoek komen. Voor de allerkleinsten is er een hoekje met een verzorgingskussen voor het verschonen en wisselen van outfit. En een comfortabele zetel waarin je kan neerploffen als je zelf niet op de foto moet staan.

De studio ligt achteraan in onze mooie grote tuin, die ook gebruikt wordt voor de fotoshoots. Heb je moeite met kiezen tussen een studio shoot of een shoot op een buitenlocatie, dan is dit de oplossing die je zoekt! Kom langs en we nemen zowel foto’s in de studio als in de tuin.

Mijn fotostudio staat helemaal klaar voor jullie bezoekje!

WAT KLANTEN ZEGGEN

Inge is een toffe, energieke, bruisende madam die bij haar thuis in de tuin onder een stralende zon een “stralende” fotoshoot hield voor ons. Waarbij ze perfect mijn kleine, zotte, kleutermeid toch in goede banen kon leiden tot een verbluffend resultaat. Zo veel mooie foto’s die we voor altijd zullen koesteren. En wij niet alleen maar ook de rest van de familie want hen deden we graag een foto op hout cadeau. Het perfecte cadeau voor de feestdagen!

Veerle

Wij hadden het geluk van een IMAGENTI familieshoot tijdens de zomer in het zonovergoten Andalusia. Een fantastische beleving voor gans de familie met een ongelooflijk mooie setting.
In tijden waarin iedereen dagelijks zelf foto’s neemt viel het ons op dat de  fotograaf toch het verschil kan maken. Compositie, kleuren, coaching van de familie…geeft toch heel wat meer dan het amateurkiekje.
We genieten elke dag van de mooie foto’s, ze zijn ons echt dierbaar. Bedankt Inge.

RONNY

Inge heeft zeer mooie foto’s van onze familie gemaakt op locatie! Tijdens de shoot heeft ze ons echt op ons gemak gesteld en veel handige tips gegeven!

Iris

We zijn heel blij met de foto’s. We vonden de fotoshoot zeer aangenaam en voelden ons meteen goed bij Inge.

Britt

Inge heeft een oeverloze passie voor fotografie en dat toont. Van de voorbereidende gesprekken, waar ze samen met jou meedenkt over alle mogelijkheden, over de shoot, waar ze heel enthousiast in de bosjes kruipt voor dat perfecte shot, tot de nabewerking van de foto’s, die je kan koesteren in een zorgvuldig samengesteld fotoboek. Inge was de beste keuze om onze trouwdag vast te leggen. Als er familieshoots volgen, dan vinden die zeker en vast plaats bij Imagenti!

LIEN

Heel mooie foto’s ontvangen van mijn zwangerschapsfotoshoot! Enorm veel complimentjes over gekregen! Toffe fotografe die je op u gemak stelt! Aanrader!

MARISSA

We took our newborn to Imagenti. Inge is very professional and kind. The outcome (pictures) is quite amazing. We may go back after a couple of months when our baby is a bit older. Loved it!

Emad

Top service, prachtige foto’s en een hele lieve dame. Mijn dochter voelde haar dadelijk op haar gemak. Een echte aanrader. Wij komen zeker nog terug!

HILDE

Bij imagenti gingen we op gesprek al een tijdje voor onze trouw , nadien nog eens zodat iedereen goed wist wat er ging gebeuren en dat wij ook onze wensen konden verduidelijken . De dag zelf waren jullie heel de dag aanwezig , toch niet storend maar zo leuk om nadien van alles foto’s te hebben . Wij hebben ons heel gewoon kunnen gedragen zonder stress wat heel belangrijk is op zo’n dag . Top foto’s en julie zijn toch een klein beetje familie geworden , al wie op onze speciale dag was zit in ons hart ook jullie , toch belangrijk dat die klik er was . Ook nadien voor foto’s in ons kinderdagverblijf top organisatie en super mooie resultaten . Dank jullie wel!

Chris