huwelijk

No stress, lachen, genieten, verliefde blikken delen en als resultaat professionele foto’s van de mooiste dag uit jullie leven. Enkel een shoot van jullie beiden of een reportage van je ganse dag, de keuze is aan jullie.

meer info
fotoreportage huwelijk

huwelijksfotografie

Omdat je de mooiste dag uit je leven ook mooi en stijlvol wil laten vastleggen. Een beeldverhaal vol emoties, oog voor detail en spontane momenten.

Jullie stappen binnenkort in het huwelijksbootje? Van harte proficiat! Het wordt ongetwijfeld één van de prachtigste dagen uit jullie leven. En er is niets leuker dan deze dag te kunnen herbeleven aan de hand van mooie en geslaagde foto’s.

Ik heb verschillende opties waaruit jullie kunnen kiezen. Van enkel een fotoshoot van jullie beiden op een mooie locatie tot een beeldverhaal dat jullie ganse dag weergeeft van klaarmaken tot dansfeest.
Op zoek naar een formule ertussenin, ook dat kan. Afhankelijk van de duur van jullie dag kom ik alleen of samen met een 2de fotograaf.

Ik nodig jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn studio. Zo kan ik mijn werkwijze en verschillende opties aan jullie voorstellen en kunnen jullie alle voorbeelden bekijken.

VOORBEELDEN
Contacteer me voor een kennismakingsgesprek

WAT KLANTEN ZEGGEN

Inge heeft een oeverloze passie voor fotografie en dat toont. Van de voorbereidende gesprekken, waar ze samen met jou meedenkt over alle mogelijkheden, over de shoot, waar ze heel enthousiast in de bosjes kruipt voor dat perfecte shot, tot de nabewerking van de foto’s, die je kan koesteren in een zorgvuldig samengesteld fotoboek. Inge was de beste keuze om onze trouwdag vast te leggen. Als er familieshoots volgen, dan vinden die zeker en vast plaats bij Imagenti!

LIEN

Bij imagenti gingen we op gesprek al een tijdje voor onze trouw , nadien nog eens zodat iedereen goed wist wat er ging gebeuren en dat wij ook onze wensen konden verduidelijken . De dag zelf waren jullie heel de dag aanwezig , toch niet storend maar zo leuk om nadien van alles foto’s te hebben . Wij hebben ons heel gewoon kunnen gedragen zonder stress wat heel belangrijk is op zo’n dag . Top foto’s en julie zijn toch een klein beetje familie geworden , al wie op onze speciale dag was zit in ons hart ook jullie , toch belangrijk dat die klik er was . Ook nadien voor foto’s in ons kinderdagverblijf top organisatie en super mooie resultaten . Dank jullie wel

Chris
Wil je graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek?
Contacteer mij