KAARTJES

Ontwerp van vrolijke kaartjes voor geboorte, communie, huwelijk, kerst, uitnodigingen …

meer info

ONTWERP VAN UNIEKE KAARTJES

Ben je op zoek naar een uniek geboortekaartje, een originele huwelijksaankondiging, een hip bedankkaartje voor je communie … Daar kan ik voor zorgen! Ik ontwerp zowel kaartjes waarin foto’s van je shoot verwerkt worden als kaartjes zonder foto’s.

Personalisatie van een kaartje uit mijn collectie

Ik heb een standaard collectie kaartjes voor geboorte, huwelijk, communie en kerst. Kom je langs voor een fotoshoot dan kan ik je onmiddellijk alle ontwerpjes laten zien en bespreken we alle wensen met betrekking tot gebruik van de kleuren, te vermelden tekst, type druk … Is je fotoshoot al eventjes geleden, vraag dan de catalogus aan via mail of mijn contact-pagina en dan stuur ik je een digitaal exemplaar door.
Nadat je je keuze gemaakt hebt personaliseer ik je kaartje en maak een digitale proefdruk voor je aan die in een beveiligde online galerij geplaatst wordt. Vervolgens kunnen jullie nog eventuele wijzigingen/opmerkingen doorgeven. Pas na goedkeuring van jullie kaartje wordt alles doorgestuurd naar de drukker.

Creatie van een uniek ontwerp

Vind je in de standaard collectie niet echt je ding of wil je een volledig uniek kaartje dan werk ik helemaal op maat. Tijdens een eerste gesprek gaan we samen achterhalen waarnaar je op zoek bent. We bespreken welk formaat en stijl van kaartje je wenst. Elk onderdeel van een kaartje wordt door mezelf ontworpen. Je kan dus bepalen welke kleuren, lettertypes, patronen… er gebruikt moeten worden. Bij kaartjes met foto’s wordt de stijl en kleur van het kaartje en de foto op elkaar afgestemd. Kom je langs voor een geboortekaartje en wil je graag dat het past bij je doopsuiker-thema? Ook hiervoor kan gezorgd worden.
Vervolgens maak ik een aantal digitale ontwerpen die in een beveiligde online galerij geplaatst worden. Je geeft je feedback, eventuele wijzigingen … en ik maak een nieuwe versie aan.
Van zodra je tevreden bent van een bepaalde versie, stuur ik het door naar de drukker.

VOORBEELDEN
Vraag de catalogus aan
Wil je graag een ontwerp laten maken of meer info?
Contacteer mij