Follow Us

Over mezelf

IMAGENTI

Een samenvoeging van de woorden IMAGEN en TI. Vrij vertaald uit het Spaans betekent Imagen beeld of foto en ti kan je vertalen naar jouw of je. Het geheel, een vlot klinkende naam waar je tal van woorden in kan ontdekken en aan verbinden (image, imagine, magenti  …) en die niet meer enkel gefocust is op fotografie want ondertussen is grafisch ontwerp een belangrijke tweede hoofdactiviteit geworden.

Stijl & werkwijze

Ik hou van beelden die eenvoudig, levendig en spontaan zijn en waar iedereen op staat zoals ze zijn. Ik streef dan ook steeds naar een leuke en ontspannende fotosessie. Waarbij de tijd die nodig is opdat iedereen zich comfortabel voelt genomen wordt. Bij fotosessies met kleine kinderen laat ik ze rustig gewoon worden aan mezelf en de omgeving zodat er mooie en natuurlijke foto’s gemaakt kunnen worden.

Ook voor het bewerken van de foto’s neem ik de nodige tijd. Na de fotosessie wordt een selectie van de mooiste beelden gemaakt. Deze worden dan foto per foto zorgvuldig bewerkt om zo tot een mooi beeldverhaal te komen .

Een vlotte en duidelijke communicatie naar mijn klanten vind ik zéér belangrijk. Dit gaat van het zo snel mogelijk reageren op infovragen, over het duidelijk uitleggen tijdens een fotoshoot wat er staat te gebeuren tot en met het nauwkeurig opvolgen en nakijken van de bestellingen. Ik hoop dat deze website daar een belangrijke rol in speelt, maar neem dus zeker contact met me op als je vragen, opmerkingen, verzoekjes … hebt.